Siirry suoraan sisältöön

ROHKEASTI ENNAKOIVA TOIMIJA

Solid Rock tuottaa ilmansuojelulaitteiden tarkastus- korjaus ja asennuspalveluita teollisuudelle ja energian tuotannon toimialoille. Moderni johtamistyö ja raportointi ovat keskeisiä asioita toiminnassamme mahdollistaen laadukkaan työn kentällä. Proaktiivisuus yhdistettynä kokeilullisuuteen uusien menetelmien ja työvälineiden testauksessa tuovat yhteistyöhön näkemyksellisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä.

Otamme vastuun palvelustamme perehtymällä asiakkaan ympäristöön ja problematiikkaan. Huolehdimme yhdessä asiakkaan kanssa ja myös asiakkaan puolesta käyttövarmuudesta huoltokatkojen välillä mutkattomasti ja varmasti. Asiakaslähtöisen toimintatapamme perustana on nopea reagointi yhdistettynä sujuvaan kommunikointiin.

Tarkastettavat ja kunnossapidettävät laitteet ovat pääasiassa teollisuuden savukaasujen puhdistuslaitteistoja. Lisäksi teemme muita mahdollisia teollisuuden kone- ja laiteasennuksia. Asennuspalveluihin sisältyy sekä asennusvalvonta- että asennustyöpalvelut. Ennakoiva kunnossapito lisää tuotannon tehokkuutta sekä auttaa täyttämään ympäristöluvan päästövaatimukset.

© Solid Rock OY

y-tunnus: 3231688-6

Kalliontie 21
87800 KAJAANI

+358 20 730 8290
info@solidrock.fi